INTER-V KFT
SZERSZÁMGYÁRTÁS ÉS TERVEZÉS
KERESÉS:
 
CÉGÜNKRŐL TEVÉKENYSÉGEK REFERENCIÁK MINŐSÉG-
IRÁNYÍTÁS
KAPCSOLAT
KÓRHÁZTECHNIKAI ESZKÖZÖK, FEJLESZTÉSE, GYÁRTÁSA
 

Cégünk 2002 óta fejleszt, tervez és gyárt kórháztechnikai eszközöket és alkatrészeket elsősorban németországi partnerei számára. Ezek az eszközök vagy alkatrészek szinte kizárólag valamilyen nagy bonyolultságú kórháztechnikai berendezés része vagy alkatrésze. A fejlesztések kiterjednek mind az eszköz alapvető céljának megvalósítására, hatékonyságának növelésére, anyagminőségének vizsgálatára, a design-ra, és természetesen az ergonómiára.

Jelentős ismeretekkel rendelkezünk kórházi- és otthoni használatra szánt inhaláló készülékek, valamint kórházi használatra szánt lélegeztető berendezések, vérplazma vizsgáló és gyermek-inkubátorok műanyag eszközeinek fejlesztésében. Az elmúlt években, közel száz olyan műanyag alkatrészt készítettünk, melyeknek műanyag fröccsöntő szerszámait cégünk gyártotta és műanyag fröccsöntését is cégünk végzi partnerei számára.

Az eltelt időszak tapasztalataiból kiindulva, a fejlesztési lehetőségeink nagyobb mértékű és célirányosabb kihasználását, valamint a fejlesztés integráltabbá tételét tűztük ki célul. Ezért, cégünk megkezdte az ISO13485:2004 szabvány követelményeinek megfelelő - orvostechnikai eszközökre vonatkozó - minőségirányítási rendszer kiépítését, amely kifejezetten szabályozási célú „híd" szerepét tölti be az ISO9001:2009 szerinti minőségirányítási rendszer és az orvostechnikai eszközökre vonatkozó direktívák között.

 
 
           TEVÉKENYSÉGI KÖREINK
 
 

Műanyag fröccsöntő szerszámok tervezése és gyártása

 

Műanyag fröccsöntő szerszámok javítása és karbantartása

 

Egyedi gépek- és gépalkatrészek fejlesztése, tervezése és gyártása

 

Gumiipari szerszámok és hozzá kapcsolódó alkatrészek fejlesztése, tervezése és gyártása

 

Kórháztechnikai műanyag eszközök fejlesztése, tervezése és gyártása

 

Félkész- vagy komplett késztermék készülékek szerelése, tesztelése és csomagolása

 

Műanyag termékek fröccsöntése

   
Copyright © 1997-2014 INTER-V Kft.   DEUTSCH   |   MAGYAR jogi közlemény   |   FŐOLDAL