INTER-V KFT
SZERSZÁMGYÁRTÁS ÉS TERVEZÉS
KERESÉS:
 
CÉGÜNKRŐL TEVÉKENYSÉGEK REFERENCIÁK MINŐSÉG-
IRÁNYÍTÁS
KAPCSOLAT
MINŐSÉGPOLITIKÁNK
 

Az Inter-V Szerszámgyártó és Tervező Kft. vezetősége abbéli elkötelezettségük kifejezéseként, hogy a vevők igényeit mind magasabb szinten legyen képes kielégíteni, a vevői elvárások változását folyamatosan és rugalmasan tudja kezelni, a társadalmi követelményeknek – ezen belül kiemelten a környezetvédelemi-, baleset- és munkavédelmi szempontok – elvárásainak maximálisan meg tudjon felelni, valamint, hogy, a cég minőségirányítási-rendszerét folyamatosan tökéletesítsék és fejlesszék, a céget integrált, az Európai Unió honosított szabványainak és a magyar jogszabályoknak is megfelelő ISO9001:2009 minőségirányítási-, ISO14001:2005 környezetirányítási- és OHSAS18001:2008 (MSZ:28001:2008) munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági - integráltan kezelt - irányítás rendszerrel működtetik.

Minőségpolitikánk fenntartásában fontos szerepe van:
    a vezetés felelősségének a minőségpolitika működtetésében,
    ● munkatársaink felelősségének a végzett munka minőségében, javításában,
    a megrendelői elégedettségnek, mint legfontosabb minőségi tényező folyamatos szinten tartásának,
       javításának,
    ● a hibák, hiányosságok feltárásának, a helyes irányú megelőző tevékenység érdekében,
    ● a beszállítókkal szembeni elvárásoknak.

Technológiánkban az alapanyag beérkezésétől a késztermék kiszállításáig kifejezésre jut a minőség és a minőség-ellenőrzés fontossága, a környezetkímélés filozófiája.

Minőségpolitikánk alapja a szakmai megbízhatóság és a szállítási pontosság. Ennek vannak alárendelve a cég működésének fő folyamatai.

A munka valamennyi szakaszában rendkívül fontosnak tartjuk az etikai normák, az üzleti és szakmai tisztesség betartását, növekedésünk nem vetélytársaink kárára, hanem vevőink javára történik.

Munkatársaink egyéni képességeit, vállalkozási készségét, önállóságát a személyes megbecsüléssel, a munkakörnyezet folyamatos javításával, folyamatos képzéssel, oktatással, valamint az igényesség fenntartásának eszközeivel állítjuk minőségpolitikánk szolgálatába.

Összességében meg tudjuk valósítani, hogy a precizitást a kreativitással ötvözzük mindennapi munkánkban, úgy, hogy környezetünket a lehető legkisebb mértékben – vagy egyáltalán nem – károsítjuk.

 
 
 TANÚSÍTVÁNYAINK

ÉS CÉGPOLITIKÁNK

 

 

 

 

 


 

 
   
Copyright © 1997-2014 INTER-V Kft.   DEUTSCH   |   MAGYAR jogi közlemény   |   FŐOLDAL