INTER-V KFT
SZERSZÁMGYÁRTÁS ÉS TERVEZÉS
KERESÉS:
 
CÉGÜNKRŐL TEVÉKENYSÉGEK REFERENCIÁK MINŐSÉG-
IRÁNYÍTÁS
KAPCSOLAT
TERMÉKEK SZERELÉSE, TESZTELÉSE, CSOMAGOLÁSA
 

Az általunk gyártott műanyag termékek vagy késztermékek és a végellenőrzés, valamint csomagolás kerülnek kiszállításra, vagy félkész termékek, melyeknek további műveleteit műanyag fröccsöntő üzemünk – amennyiben a termékgyártás és ellenőrzés után elvégezhető – és szerelő üzemünk végzi.

A termékek csomagolása függ a termék méretétől, alakjától és a végfelhasználás módjától. A termékeket mindig a termék kiszerelési méretéhez és felhasználási módjához igazodva, általában egyedileg legyártott kartondobozokba (de az EUR raklap mérethez igazodva), igény esetén térelválasztókkal szállítjuk. Amennyiben a termék igényli, egyedileg, egyenként csomagolva, antisztatikus (elektrotechnikai felhasználás), HDPE belső bevonatú (tükörpolírozott felületű műanyag), FDA szabványú (élelmiszeripari és kórháztechnikai felhasználás), polipropilén alapú (ütés- és karcolásmentes védelem) vagy az előzőek kombinált változatait hordozó tasakokba szállítjuk.

Szerelő üzemünk az alábbi tevékenységeket végzi: utólagos megmunkálások, utólagos beszerelések (pl. dübelezés), tamponnyomás, fóliázás (pl. kijelzők PMMA felületeinek védelmére karcolódás és koszolódás ellen), ragasztás, működőképesség-vizsgálat, részszerelés, összeszerelés, végellenőrzés. A felsoroltakon kívül, szintén itt készülnek a legegyedibb védelmet igénylő csomagolások is.

 
 
           TEVÉKENYSÉGI KÖREINK
 
 

Műanyag fröccsöntő szerszámok tervezése és gyártása

 

Műanyag fröccsöntő szerszámok javítása és karbantartása

 

Egyedi gépek- és gépalkatrészek fejlesztése, tervezése és gyártása

 

Gumiipari szerszámok és hozzá kapcsolódó alkatrészek fejlesztése, tervezése és gyártása

 

Kórháztechnikai műanyag eszközök fejlesztése, tervezése és gyártása

 

Félkész- vagy komplett késztermék készülékek szerelése, tesztelése és csomagolása

 

Műanyag termékek fröccsöntése

   
Copyright © 1997-2014 INTER-V Kft.   DEUTSCH   |   MAGYAR jogi közlemény   |   FŐOLDAL