INTER-V KFT
SZERSZÁMGYÁRTÁS ÉS TERVEZÉS
KERESÉS:
 
CÉGÜNKRŐL TEVÉKENYSÉGEK REFERENCIÁK MINŐSÉG-
IRÁNYÍTÁS
KAPCSOLAT
CÉGISMERTETŐ
 

Cégünk, az Inter-V Szerszámgyártó és Tervező Kft. 1998-ban alakult meghatározott piacorientált profillal – a fröccsöntött műanyag termékek iránti növekvő kereslet kielégítésére, a műanyagipar számára – műanyag fröccsöntő szerszámok gyártását és tervezését kezdte meg. Az évek során, az ipari és gyakorlati tapasztalatok alapján, illetve a piaci sokszínűség adta lehetőségeket kihasználva, egyre több ipari terület számára tudtunk és tudunk versenyképes minőségben és árban szállítani.

Jelenleg, az alábbi ipari szakterületeken tudunk komplex megoldásokat kínálni:
      ●  műanyag fröccsöntő szerszámok tervezése és gyártása
      ●  műanyag fröccsöntő szerszámok javítása és karbantartása
      ●  egyedi gépek- és gépalkatrészek fejlesztése, tervezése és gyártása
      ●  gép- és komplett gépgyártó sorok fejlesztése, tervezése és gyártása
      ●  gumiipari szerszámok és hozzá kapcsolódó alkatrészek fejlesztése, tervezése és gyártása
      ●  kórháztechnikai műanyag eszközök fejlesztése, tervezése és gyártása
      ●  félkész- vagy komplett késztermék készülékek szerelése, tesztelése és csomagolása
      ●  műanyag termékek fröccsöntése

Ezen ipari szakterület jelentős szellemi tudást és magasan kvalifikált szakemberi gárdát igénylő környezetét a cégnél, a megalapítás óta is dolgozó, a szerszámgyártásban átlagosan 25 éves szakmai gyakorlattal rendelkező, jelenleg 40 fős szakemberi gárda biztosítja.

A tervezés és gyártástervezés teljes egészében számítógépesített, melyeket a legjobb szakirányú 2D és 3D CAD/CAM szoftverekkel high-end hardverkörnyezetben végzünk. A gyártás 3 vagy több tengelyes CNC megmunkáló-központokon valamint CNC huzal- és tömbelektródás szikraforgácsoló berendezéseken történik. A gyártásban teljes egészében törekszünk a számítógépesített berendezések lehetőség szerinti maximális kihasználására.

Cégünk különös figyelmet fordít partnereink igényeinek maradéktalan kielégítésére, ennek érdekében folyamatos kapcsolatot tartunk fenn megrendelőinkkel.

A cég piacképes jövőjének biztosítása egyrészt, a megfelelő, friss szakmai előképzettséggel rendelkező fiatal szakemberek célirányos képzésével valósulhat csak meg, melyet cégünk aktívan felvállal, illetve a továbbképzés lehetőségét (pl. szakirányú, államilag elismert felsőfokú végzettség államilag nem finanszírozott tandíjának átvállalását) is biztosítja munkatársai számára; másrészt a technológia rohamos fejlődésének elengedhetetlen követése érdekében minden erőfeszítést megtesz a gyártói és tervezői környezet megfelelő piaci szinten tartására, illetve, a minél modernebb termelő berendezések beszerzésére, a piac által diktált versenynek megfelelően; harmadrészt a piaci kör bővítése, a költséghatékonyabb, környezettudatos, valamint precízebb és biztonságos termelés elérése érdekében ISO9001, ISO14001 és OHSAS18001 - integráltan felépített - irányítási rendszert működtetünk.

Reméljük, tájékoztatásunk felkeltette érdeklődését, és a jövőben, mint üzleti partnert üdvözölhetjük. Kérjük Önt, keressen meg bennünket személyesen, faxon, telefonon vagy e-mailben.

 
   
Copyright © 1997-2014 INTER-V Kft.   DEUTSCH   |   MAGYAR jogi közlemény   |   FŐOLDAL